Πρωτοβουλία ΙΕΕΕ για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για άστεγους

Όσο διανύουμε τον δεύτερο μήνα του χειμώνα τόσο παρατηρούμε πως το κρύο γίνεται όλο και πιο δυσβάσταχτο.Και ενώ κάποιοι άνθρωποι μπορούν να προστατευτούν από αυτό,κάνοντας μια βόλτα στην Αθήνα μπορείς να διαπιστώσεις πως υπάρχουν πολλοί άστεγοι που δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα. 
Continue reading “Πρωτοβουλία ΙΕΕΕ για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για άστεγους”

Step-Up.gr: O Νέος μας χορηγός επικοινωνίας!

To #IEEENtuaSB απέκτησε τον πρώτο του σταθερό χορηγό επικοινωνίας!

Ο λόγος για το #StepUpGr την μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα η οποία ενοποιεί το σύνολο των πληροφοριών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται,δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση στο σύνολο τέτοιων δράσεων!
Continue reading “Step-Up.gr: O Νέος μας χορηγός επικοινωνίας!”

Invent ICT : Πρόγραμμα επώασης επιχειρηματικών σχημάτων

Το ΙΕΕΕ NTUA SB έχει την τιμή να σας παρουσιάσει το πρόγραμμα επώασης επιχειρηματικών σχημάτων “in*vent ICT” το οποίο οργανώνεται από την δομή διασύνδεσης ,έρευνας και επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου , την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) και τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Industry Disruptors-Game Changers (ID-GC). Continue reading “Invent ICT : Πρόγραμμα επώασης επιχειρηματικών σχημάτων”

[IEEE NTUA S.B.] Arduino Workshops

Σας καλωσορίζουμε και φέτος στα Arduino Workshops που οργανώνονται από το φοιτητικό παράρτημα IEEE NTUA Student Branch και θα διεξαχθούν από 23,24,25/11 και για 4 βδομάδες (έως 14,15,16/12) στην Αίθουσα 003 Ά φάση στα Ν.Κτήρια Ηλεκτρολόγων.
Continue reading “[IEEE NTUA S.B.] Arduino Workshops”