Βασικές Αρχές Απεικόνισης Εγκεφάλου με fMRI

To ΙΕΕΕ NTUA SB – EMB Chapter διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Βασικές Αρχές Απεικόνισης Εγκεφάλου με Λειτουργικό Μαγνητικό Συντονισμό – fMRI” την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 στη 13:00.

Διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου του Λειτουργικού Μαγνητικού Συντονισμού, θα μας εισάγουν στο ραγδαία εξελισσόμενο αντικείμενο της Απεικόνισης Εγκεφάλου, θα μας παρουσιάσουν τις βασικές αρχές λειτουργίας της fMRI καθώς επίσης και εφαρμογές τεχνικών επεξεργασίας των δεδομένων που λαμβάνονται από fMRI. Ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι αξιότιμοι κύριοι: Ματσόπουλος Γεώργιος, Καραβασίλης Στράτος, Σμυρνής Νικόλαος και Μπρόμης Κωνσταντίνος.

H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΕΜΠ (Χάρτης Πολυτεχνειούπολης). Το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών μπορείτε να το βρείτε εδώ.

1

Με σκοπό να δούμε και από κοντά τη λειτουργία ενός Λειτουργικού Μαγνητικού Τομογράφου, θα γίνει επίσκεψη στο Τμήμα Τομογραφίας της Μονάδας Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, την Τετάρτη 05 Μαρτίου και ώρα 15.00.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (20) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι’ αυτό βεβαιωθείτε πως μπορείτε πράγματι να συμμετάσχετε στην επίσκεψη.

Για τη συμμετοχή σας σε αυτή παρακαλούμε να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα μέχρι και την Κυριακή 02/03/2014.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να στείλετε mail στο: emb.ntua@gmail.com