1η Συνάντηση Εθελοντών 2017-2018

Έφτασε η ώρα και για τη φετινή συνάντηση εθελοντών από το IEEE NTUA Student Branch​!!!
Αν θέλεις να γίνεις εθελοντής του ΙΕΕΕ ή είσαι ήδη και έχεις κάποια ιδέα για event που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί φέτος, μην χάσεις την ευκαιρία!
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος ήρθε η στιγμή που θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε για τις δράσεις μας το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018!
Ημερομηνία: 13/11/2017
Τοποθεσία: Αίθουσα 007 (A’ φάση)
Ώρα: 15:00
Σε περιμένουμε!!!

Ημερομηνία Εκλογών Executive Committee 2017-2018

Καθώς ο Οκτώβριος φτάνει στην μέση του,οι εκλογές που θα αναδείξουν το νέο προεδρείο του IEEE NTUA SB για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 είναι πιο κοντά από ποτέ!
Οι υποψηφιότητες έχουν κλείσει και με χαρά σας ανακοινώνουμε πως η μέρα των εκλογών είναι η Δευτέρα 16/10/2017!

Όσον αφορά την ψηφοφορία υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη του NTUA που είναι εγγεγραμμένα στο παγκόσμιο ινστιτούτο του ΙΕΕΕ των οποίων η συνδρομή είναι ενεργή (ή που θα γραφτούν μέχρι και το Σάββατο 14/10/17). Για την ψηφοφορία απαιτείται το ονοματεπώνυμο (όπως είναι επίσημα γραμμένο στο IEEE) καθώς και το member ID, ενώ σημειώνεται ότι μπορείτε να ψηφίσετε έως και 3 άτομα.

Η ψηφοφορία θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της παρακάτω google form, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή από την Δευτέρα στις 00:00 μέχρι την Δευτέρα στις 23:59.

https://docs.google.com/forms/d/1pFQA5bE9c-PheHw3Cj6cI4rp8cx8EjlpYW82xoiibDI/closedform

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας!

Πρωτοβουλία ΙΕΕΕ για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για άστεγους

Όσο διανύουμε τον δεύτερο μήνα του χειμώνα τόσο παρατηρούμε πως το κρύο γίνεται όλο και πιο δυσβάσταχτο.Και ενώ κάποιοι άνθρωποι μπορούν να προστατευτούν από αυτό,κάνοντας μια βόλτα στην Αθήνα μπορείς να διαπιστώσεις πως υπάρχουν πολλοί άστεγοι που δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα. 
Continue reading “Πρωτοβουλία ΙΕΕΕ για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για άστεγους”

Step-Up.gr: O Νέος μας χορηγός επικοινωνίας!

To #IEEENtuaSB απέκτησε τον πρώτο του σταθερό χορηγό επικοινωνίας!

Ο λόγος για το #StepUpGr την μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα η οποία ενοποιεί το σύνολο των πληροφοριών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται,δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση στο σύνολο τέτοιων δράσεων!
Continue reading “Step-Up.gr: O Νέος μας χορηγός επικοινωνίας!”